Puikaus skonio greitai paruošiamos krevetės. Super užkandis.
Keptos krevetės
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Česnakas – 3 skiltelės 3
Citrina – 1 vnt 1
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Alyvuogių aliejus – 110 ml 110
Krevetės – 30 vnt 30
Apelsinas – 1/2 vnt 1/2
Bazilikas pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Inde sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias, grūstą česnaką, citrinos ir apelsino sultis, baziliką (galite įpilti porą šaukštų balto vyno)
- Sudėkite tigrines arba karališkąsias krevetes
- Pamaišykite ir palikite marinuotis 1 val
- Krevetes sumaukite ant smeigtukų arba dantų krapštukų, arba tiesiog sudėkite į skardą
- Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus iš abiejų pusių
Aš burokėlius mėgstu kept orkaitėje suivnyoju į foliją, dedu į orkaitę ir pamirštu ir sienos neapsitaško raudonai ir kvapnūs begalo būna.Dėl razinų aš esu viena iš nemėgėjų Iškrapštau iš ten, kur jų randu. Ir pažystu dar keleta nemėgėjų. Vaikystėje sakydavau, kad razinka iš išvaizdos ir burnoje slidžios kaip tarakonai, nors spėkit ar aš tu tarakonų ragavusi. Nu bet kažkodėl buvo tokios asociacijos.Tačiau man augant atsirado išimtis išbrinkusias razinkas galiu valgyt kai jos mėtosi giroje arba plove.
Tikrai labai skanu, pas mus restorane dažnai taip gamina. Naudojamos tigrinės krevetes