Keptos kepenys su padažu

Mėsos patiekalai 3 comments

Keptos kepenys su padažu

3.3 from 7 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Druska pagal skonį

  • Miltai žiupsnelis

  • Svogūnai5 vnt 5

  • Majonezas150 ml 150

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Česnakai4 skiltelės 4

  • Paprikos3 vnt 3

  • malti kvapieji pipirai pagal skonį

  • prieskonių mišinys2,5 šaukštelio 2,5

  • kiaulės kepenys1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Kepenis pamirkykite valandą vandenyje, paskui suraikykite nestoromis riekelėmis, sūdykite ir palaikykite apie 20 minučių
  • Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite karštame aliejuje
  • Paprikas ir česnakus susmulkinkite, sumaišykite su svogūnais ir dar truputį pakepkite
  • Į dubenį suberkite miltus, prieskonių mišinio, juodųjų ir kvapiųjų pipirų, išmaišykite
  • Kepenis pavoliokite miltuose ir kepkite karštame aliejuje
  • Sudėkite į gilesnį indą
  • Patroškintas daržoves gardinkite majonezu, išmaišykite ir supilkite ant kepenų

3 Comments

  1. kiek minuciu kepti kepenis? kur troskinti darzoves? pradedantiesiems labai sunku suprasti si recepta, o visaziniai juk neskaito, jie patys moka

  2. kas labiau skaiciuoja kaloreijas vietoj majonezo rekomenduociau grietinele arba tiesiog piena naudoti nes su majonezu man gavosi truputi per riebiai. Na cia zinoma kiekvienam palei skoni.

  3. tikrai skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*