Keptos kepenys su padažu
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Kepenis pamirkykite valandą vandenyje, paskui suraikykite nestoromis riekelėmis, sūdykite ir palaikykite apie 20 minučių
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite karštame aliejuje
- Paprikas ir česnakus susmulkinkite, sumaišykite su svogūnais ir dar truputį pakepkite
- Į dubenį suberkite miltus, prieskonių mišinio, juodųjų ir kvapiųjų pipirų, išmaišykite
- Kepenis pavoliokite miltuose ir kepkite karštame aliejuje
- Sudėkite į gilesnį indą
- Patroškintas daržoves gardinkite majonezu, išmaišykite ir supilkite ant kepenų
kiek minuciu kepti kepenis? kur troskinti darzoves? pradedantiesiems labai sunku suprasti si recepta, o visaziniai juk neskaito, jie patys moka
kas labiau skaiciuoja kaloreijas vietoj majonezo rekomenduociau grietinele arba tiesiog piena naudoti nes su majonezu man gavosi truputi per riebiai. Na cia zinoma kiekvienam palei skoni.
tikrai skanu