Kepti šviežūs grybai

Grybų patiekalai 0 comments

Kepti šviežūs grybai

1.0 from 2 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai4 4

  • Pipirai Pagal skonį

  • Riebalai3 3

  • šviežių grybų kepurės600 g 600

Gaminimo eiga

  • Sausus, ką tik surinktus grybus nuvalykite
  • Jeigu reikia plaukite, nuplautus grybus išdžiovinkite ant servetėlės
  • Kotelius nupjaukite ir suvartokite kitam valgiui
  • Riebalus pakaitinkite, kol ims rūkti, sudėkite grybų kepures ir iš abiejų pusių apkepinkite iki rausvumo
  • Jei grybai trupa, juos apvoliokite miltais
  • Miltai apsausina grybų paviršių
  • Iškeptus grybus sudėkite į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais, palaistykite riebalais, kuriuose kepė
  • Patiekite su keptomis arba virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis
  • Prie keptų grybų tinka ir grietinės padažas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*