Kepti salierai

Užkandžiai 0 comments

Puikus garnyras prie valgių iš laukinių žvėrių mėsos.

Kepti salierai

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Salierai2 2

  • Malti džiūvėsėliai3 3

  • Riebalai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Nuluptus salierus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais, dėkite į karštą pasūdytą vandenį ir virkite
  • Vandens turi būti tiek, kad vos apsemtų daržoves
  • Išvirusius saliero gabalėlius nugriebkite, nuvarvinkite, suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, ir kepkite iš abiejų pusių riebaluose, kol pagels

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*