Kepti obuoliai su vištiena
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Majonezas – 2 šaukštai 2
Fermentinis sūris – 5-6 šaukštai 5-6
Citrinų sultys – 1 citrinos 1
Obuoliai – 5-6 vnt 5-6
Bazilikai pagal skonį –
Česnakai – 1-2 skiltelės 1-2
Vištienos prieskoniai pagal skonį –
Vištos krūtinėlės – 2 vnt 2
Tepamas fermentinis sūris – 2-3 šaukštai 2-3
Gaminimo eiga
- Obuolių viršūnėles nupjaukite, išskobkite vidų ir apšlakstykite citrinos sultimis
- Vištos krūtinėles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytu išskobtu obuolio minkštimu, susmulkintu česnaku, majonezu, tepamu sūriu ir prieskoniais
- Šį įdarą sudėkite į paruoštus obuolius, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždenkite nupjautomis obuolių viršūnėlmis, sustatykite į aliejumi pateptą skardą ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių
- Valgykite karštus