Kepti liežuvio griežinėliai

Mėsos patiekalai 0 comments

Kepti liežuvio griežinėliai

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Sviestas30 g 30

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Malti džiūvėsėliai3 3

  • virtas liežuvis300-400 g 300-400

Gaminimo eiga

  • Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustykite įstrižai storesniais gabalėliais
  • Griežinėlius suvilgykite išplaktame kiaušinyje, apvoliokite maltais džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintame svieste, kol pasidarys gražios aukso spalvos
  • Keptą liežuvį išimkite iš keptuvės, sudėkite į lėkštę, ir aplaistykite sviestu, kuriame kepėte
  • Patiekite su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*