Kepti liežuvio griežinėliai

Užkandžiai 0 comments

Kepti liežuvio griežinėliai

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Sviestas30 g 30

  • Malti džiūvėsėliai3-4 šaukštai 3-4

  • Liežuvis300-400 g 300-400

Gaminimo eiga

  • Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais
  • Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos
  • Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir aplaistyti sviestu, kuriame kepė
  • Pateikti su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*