Kepti liežuvio griežinėliai
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Sviestas – 30 g 30
Malti džiūvėsėliai – 3-4 šaukštai 3-4
Liežuvis – 300-400 g 300-400
Gaminimo eiga
- Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais
- Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos
- Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir aplaistyti sviestu, kuriame kepė
- Pateikti su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis