Kepti įdaryti viščiukai

Be kategorijos 0 comments

Kepti įdaryti viščiukai, kurie puikiai tinka šventiniam stalui. Ypač skanu su bruknių uogiene, marinuotomis slyvomis, obuoliais ar kriaušėmis.

Kepti įdaryti viščiukai

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Grietinė1/2 stiklinės 1/2

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Džiūvėsėliai1/2 stiklinės 1/2

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Prieskoninės daržovės truputis

  • viščiukai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Įdaras
  • Jam skirtos viščiuko liekanos patroškinamos su prieskoninėmis daržovėmis, sumalamos mėsmale
  • Pridėjus 1 šaukšte sviesto pakepintų džiūvesėlių, druskos, pipiro, kiaušinio trynį ir išplaktą baltymą, viskas gerai išmaišoma
  • Išdarinėti viščiukai pasūdomi, prikemšami įdaro ir užsiuvami
  • Jie patepami sviestu ar grietine ir kepami iki kol paraus
  • Kad kepant viščiukai neišdžiūtų, į pabaigą keptuvas uždengiamas dangčiu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*