Kepti baravykai grietinės padaže

Grybų patiekalai 0 comments

Puikus receptas grybų sezonui.

Kepti baravykai grietinės padaže

1.0 from 3 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Sviestas40 g 40

  • Bulvės400 g 400

  • Žalumynai Pagal skonį

  • šviežūs baravykai600 g 600

Gaminimo eiga

  • Nuvalytus grybus supjaustykite griežinėliais, bulves – kubeliais
  • Bulves kepkite svieste, kol paminkštės, sudėkite grybus, kapotus svogūnus ir dar kepkite
  • Kai bulvės iškeps, įmaišykite miltų, grietinės, prieskonių ir užvirinkite
  • Apibarstykite supjaustytais žalumynais
  • Patiekite su troškintomis morkomis ir virtais žiediniais kopūstais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*