Kepti baravykai

Grybų patiekalai 0 comments

Kepti baravykai

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai0,5 stiklinės 0,5

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Baravykai1 dubenėlis 1

Gaminimo eiga

  • Geriausia kepti  baravykų galvutes
  • Nuvalytas galvutes nuplauti, stambiai supjaustyti (mažas galvutes palikti nepjaustytas) ir pavirinti 5 minutes pasūdytame vandenyje
  • Išgriebtas galvutes palikti, kad nuvarvėtų vanduo, paskui pavolioti miltuose ir kepti svieste arba taukuose, kol gražiai paraus
  • Po to pridėti svieste kepintų svogūnų, užpilti grietine ir pakaitinti, kad užvirtų
  • Apvirintas baravykų galvutes galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvesėliuose ir apkepti svieste, paskui dėti į orkaitę, kad baigtų kepti
  • Prieš tiekiant į stalą, užpilti tirpytu sviestu
  • Prie keptų baravykų tinka bulvių košė arba keptos bulvės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*