Keptas triušis su priedu
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Grietinė – 10 g 10
Sviestas – 7 g 7
Prieskoninės daržovės – 5 g 5
Lašiniai – 30 g 30
Taukai – 5 g 5
Triušis – 135 g 135
Gaminimo eiga
- Triušio šlaunelė arba liemeninė prismaigstoma lašinukų, pasūdoma, aptepama grietine, apdedama prieskoninėmis daržovėmis ir kepama orkaitėje, aplaistant tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa
- Iškepusi mėsa išimama, sukapojama gabalais, užpilama mėsos sultimis ir patiekiama su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais