Keptas triušis su priedu

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Keptas triušis su priedu

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinė10 g 10

  • Sviestas7 g 7

  • Prieskoninės daržovės5 g 5

  • Lašiniai30 g 30

  • Taukai5 g 5

  • Triušis135 g 135

Gaminimo eiga

  • Triušio šlaunelė arba liemeninė prismaigstoma lašinukų, pasūdoma, aptepama grietine, apdedama prieskoninėmis daržovėmis ir kepama orkaitėje, aplaistant tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa
  • Iškepusi mėsa išimama, sukapojama gabalais, užpilama mėsos sultimis ir patiekiama su bulvėmis, daržovėmis, biriomis košėmis, makaronais, pomidorais, agurkais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*