Keptas sūris su riešutais

Užkandžiai 0 comments

Keptas sūris su riešutais

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus

  • Druska pagal skonį

  • Fermentinis sūris500 g 500

  • Malti džiūvėsėliai4 šaukštai 4

  • Kiaušinio baltymas2 vnt 2

  • Graikiniai riešutai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą
  • Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą
  • Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius
  • Truputį paplakite kiaušinių baltymus
  • Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje
  • Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite
  • Kepkite sūrį, kol gražiai parus
  • Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio
  • Patiekite su gruzdintomis bulvių lazdelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*