Keptas sūris su riešutais
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus –
Druska pagal skonį –
Fermentinis sūris – 500 g 500
Malti džiūvėsėliai – 4 šaukštai 4
Kiaušinio baltymas – 2 vnt 2
Graikiniai riešutai – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Supjaustykite sūrį centimetro storio griežinėliais ir padėkite į šaldytuvą
- Sūris turi būti labai šaltas, galite trumpai įkišti į šaldymo kamerą
- Sumaišykite smulkintus riešutus ir maltus džiūvėsėlius
- Truputį paplakite kiaušinių baltymus
- Pabarstykite sūrį druska ir pipirais, pamirkykite kiaušinių plakinyje ir apvoliokite riešutų bei džiūvėsėlių mišinyje
- Įpilkite į storadugnę keptuvę maždaug 2 cm aliejaus ir gerai įkaitinkite
- Kepkite sūrį, kol gražiai parus
- Išgriebkite kiaurasamčiu ir palikite nuvarvėti ant poperinio rankšluosčio
- Patiekite su gruzdintomis bulvių lazdelėmis