Keptas lietuviškas sūris puikiai tiks smaližiams, nes labai skanus su grietine ir cukrumi arba uogiene.
Keptas sūris
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 1-1/2 stiklinės 1-1/2
Riebalai truputis –
Rūgpienis – 2 stiklinės 2
lietuviškas sūris – 400 g 400
Gaminimo eiga
- Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla
- Sūris supjaustomas 1/2-1 cm
- storio griežinėliais, kurie pamirkomi tešloje ir šaukštu dedami į įkaitintus riebalus
- Apkepamos abi pusės