Keptas sūris

Užkandžiai, Įvairūs patiekalai 0 comments

Keptas lietuviškas sūris puikiai tiks smaližiams, nes labai skanus su grietine ir cukrumi arba uogiene.

Keptas sūris

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai1-1/2 stiklinės 1-1/2

  • Riebalai truputis

  • Rūgpienis2 stiklinės 2

  • lietuviškas sūris400 g 400

Gaminimo eiga

  • Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla
  • Sūris supjaustomas 1/2-1 cm
  • storio griežinėliais, kurie pamirkomi tešloje ir šaukštu dedami į įkaitintus riebalus
  • Apkepamos abi pusės

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*