Keptas kalakutas

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Keptas kalakutas papuoš jūsų šventinį stalą.

Keptas kalakutas

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Bulvės150 g 150

  • Žalumynai papuošimui

  • Riebalai5 g 5

  • Kalakutas140 g 140

Gaminimo eiga

  • Paruoštas kepti paukštis pasūdomas, dedamas į skardą nugara apačion, apteptas riebalais ir kepamas orkaitėje, aplaistant riebalais ir atsiradusiomis sultimis
  • Kepimo laikas apskaičiuojamas pagal kalakuto svorį: 1 kg
  • – 1 val
  • 200C temperatūroje
  • Iškeptas kalakutas kapojamas gabalėliais, aplaistomas mėsos sultimis, paruoštomis toje pačioje skardoje, kurioje kepė mėsa
  • Paduodamas pusdubenyje su keptomis bulvėmis, papuoštas salotų lapeliais

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*