Keptas antrekotas

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Argentinietiškas keptas antrekotas (Parrila).

Keptas antrekotas

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Actas2 šaukštai 2

  • Pipirai truputis

  • Citrina1/2 vnt 1/2

  • Petražolės pagal skonį

  • Sviestas40 g 40

  • Rūkyti lašiniai150 g 150

  • Česnakai pagal skonį

  • kiaulės kepenys250 g 250

  • ankštiniai pipirai keletas

  • antrekotas400 g 400

  • baltieji svogūnai60 g 60

  • veršio inkstas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Paimti platų ir gana storą antrekotą ir apkepinti ant grilio (dar geriau – ant žarijų)
  • Tuo pat metu keptuvėje su 40 g
  • sviesto apkepinti inkstą, kubeliais supjaustytas kepenis ir juostelėmis supjaustytus lašinius
  • Viskas turi būti gerai iškepę
  • Pasūdyti, pabarstyti pipirais
  • Antrekotą padėti ant medinės lentelės arba į lėkštę, ant jo sudėti inkstą, kepenis ir lašinius
  • Užpilti padažu
  • Padažas: susmulkinti svogūnus, česnakus ir petražoles, supilti actą, citrinos sultis, įberti druskos, pipirų ir žiupsnį raudonųjų pipirų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*