Argentinietiškas keptas antrekotas (Parrila).
Keptas antrekotas
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Actas – 2 šaukštai 2
Pipirai truputis –
Citrina – 1/2 vnt 1/2
Petražolės pagal skonį –
Sviestas – 40 g 40
Rūkyti lašiniai – 150 g 150
Česnakai pagal skonį –
kiaulės kepenys – 250 g 250
ankštiniai pipirai keletas –
antrekotas – 400 g 400
baltieji svogūnai – 60 g 60
veršio inkstas – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Paimti platų ir gana storą antrekotą ir apkepinti ant grilio (dar geriau – ant žarijų)
- Tuo pat metu keptuvėje su 40 g
- sviesto apkepinti inkstą, kubeliais supjaustytas kepenis ir juostelėmis supjaustytus lašinius
- Viskas turi būti gerai iškepę
- Pasūdyti, pabarstyti pipirais
- Antrekotą padėti ant medinės lentelės arba į lėkštę, ant jo sudėti inkstą, kepenis ir lašinius
- Užpilti padažu
- Padažas: susmulkinti svogūnus, česnakus ir petražoles, supilti actą, citrinos sultis, įberti druskos, pipirų ir žiupsnį raudonųjų pipirų