Kepta žuvis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Kepta žuvis: žuvies filė apibarstoma prieskoniais. Po to, su majonezu, kiaušiniais ir miltais sumaišyta masė apkepama 35min.

Kepta žuvis

0.0 from 0 votes
Course: Pagrindiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska: pagal skonį

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Majonezas6 šaukštai 6

  • Miltai4 šaukštai 4

  • Žuvies filė800 g 800

  • Žuvies prieskoniai: pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai).
  • Viską gerai išmaišykite. Gautą masę šaukštais dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais ir apkepkite iš abiejų pusių.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*