Kepta žąsis su obuoliais

Mėsos patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Kepta žąsis su obuoliais

5.0 from 2 votes
Course: Mėsos patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Petražolės truputis

  • Žąsis1 vnt 1

  • Obuoliai10 vnt 10

  • Kmynai truputis

Gaminimo eiga

  • Išvalyta žąsis įtrinama druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės vandens ir kepama palaistant 2 val
  • Paukščiui suminkštėjus aplink jį dedami obuoliai
  • Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai bei papuošiama petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*