Kepta vištiena

Iškylų receptai, Paukštienos patiekalai 1 comment

Kepta vištiena

2.5 from 2 votes
Course: Iškylų receptai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai žiupsnelis

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas50 g 50

  • Marinuoti agurkai2-3 vnt 2-3

  • Vištienos prieskoniai pagal skonį

  • Pomidorų tyrė75 g 75

  • česnaka2 skiltelės 2

  • vištos ketvirčiai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Sviestą ištrinkite su smulkiai pjaustytais česnakais bei petražolių lapeliais
  • Vištienos ketvirčius nuplaukite, ištrinkite druska, prieskoniais ir aptepkite paruoštu sviestu
  • Kiekvienam ketvirčiui skirkite po atskirą gabalėlį folijos
  • Kiekvieną jų ištepkite aliejumi ir sudėkite vištų ketvirčius
  • Ant kiekvieno iš jų dėkite po porą skiltelių agurko ir kelis šaukštus pomidorų tyrės ar natūralaus pomidorų padažo
  • Folijos kraštus užlankstykite
  • Kepsnelius kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje arba žarijose

One Comment

  1. Andrius

    na ka as galiu pasakyt. Receptas lygus 96% is 100%. kodel? todel kad autoriui visas simtas o tie keturi man tik del to kad pritrukau druskos kadangi esu surus ir beabejo dejau ne 75g padazo o kokius 200 😛 galiu tik ji ir valgyt! tikrai super! beje nepagailekit cesnako. nepasigailesit! ir dar !!!!!!!!! 4 vnt mazoka :))) dekit bent jau 8 🙂 juk taip skanu !

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*