Kepta vištiena
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai žiupsnelis –
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Sviestas – 50 g 50
Marinuoti agurkai – 2-3 vnt 2-3
Vištienos prieskoniai pagal skonį –
Pomidorų tyrė – 75 g 75
česnaka – 2 skiltelės 2
vištos ketvirčiai – 4 vnt 4
Gaminimo eiga
- Sviestą ištrinkite su smulkiai pjaustytais česnakais bei petražolių lapeliais
- Vištienos ketvirčius nuplaukite, ištrinkite druska, prieskoniais ir aptepkite paruoštu sviestu
- Kiekvienam ketvirčiui skirkite po atskirą gabalėlį folijos
- Kiekvieną jų ištepkite aliejumi ir sudėkite vištų ketvirčius
- Ant kiekvieno iš jų dėkite po porą skiltelių agurko ir kelis šaukštus pomidorų tyrės ar natūralaus pomidorų padažo
- Folijos kraštus užlankstykite
- Kepsnelius kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje arba žarijose
na ka as galiu pasakyt. Receptas lygus 96% is 100%. kodel? todel kad autoriui visas simtas o tie keturi man tik del to kad pritrukau druskos kadangi esu surus ir beabejo dejau ne 75g padazo o kokius 200 😛 galiu tik ji ir valgyt! tikrai super! beje nepagailekit cesnako. nepasigailesit! ir dar !!!!!!!!! 4 vnt mazoka :))) dekit bent jau 8 🙂 juk taip skanu !