Kepta višta

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 1 comment

Kepta višta piene 🙂

Kepta višta

3.0 from 1 vote
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas10 skiltelių 10

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas565 ml 565

  • Sviestas115 g 115

  • Alyvuogių aliejus truputis

  • Citrinos2 vnt 2

  • Višta1,5 kg 1,5

  • šalavijai sauja

  • cinamono lazdelė1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių
  • Išdorotą vištą gausiai įtrinkite druska, dėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje, ištepę sviestu bei alyvugių aliejumi
  • Nepamirškite vištos apversti, kad gražiai apkeptų visi šonai
  • Kai vištiena gražiai apskrus, išimkite iš orkaitės, dėkite į lėkštę
  • Likusį sviestą ir aliejų pašalinkite iš indo, kuriame ji kepė
  • Tada vištą dėkite atgal į indą, kuriame kepė
  • Sudėkite visus likusius ingredientus ir kepkite karštoje orkaitėje apie 1-1,5 val
  • , nepamiršdami apšlakstyti vištos sultimis

One Comment

  1. marius

    lengva, paprasta ir greitai. kiekvienas vyras tai sugebes:DDDDD

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*