Kepta višta

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 0 comments

Kepta višta

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Petražolių lapeliai saujelė

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Marinuoti agurkai2 vnt 2

  • Česnakai1 vnt 1

  • Pomidorų tyrė2 šaukštai 2

  • Višta1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtą vištą supjaustykite į 4 dalis
  • Ištrinkite sviestą su trintu česnaku ir smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais
  • Vištieną ištrinkite druska maišyta su prieskoniais, ir aptepkite paruoštu sviestu
  • Kiekvienam gabalui atkirpkite atskirą lakštą folijos ir ištepkite jį aliejumi
  • Ant folijos dėkite gabalą vištienos, ant kiekvieno gabalo – po skiltelę agurko ir po pusę šaukšto pomidorų tyrės
  • Foliją užlankstykite
  • Kepsnius sudėkite į skardą ir kepkite pagal skonį karštoje orkaitėje arba žarijose

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*