Kepta veršiena

Mėsos patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Kepta veršiena

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Rūkyti lašiniai100 g 100

  • Prieskoninės daržovės truputis

  • veršiena (šlaunelė) 1 kg.

Gaminimo eiga

  • Lašiniai supjaustomi pailgais ruoželiais ir susmaigstomi į mėsą, įtrintą druska bei pipirais
  • Kepama karštoje orkaitėje apie 1 – 2 val
  • , pridėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, įpylus karšto vandens ar sultinio
  • Jei šakutė lengvai lenda į mėsą ir pasirodo šviesus skystis, vadinasi, kepsnys yra iškepęs

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*