Kepta vėgėlė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 2 comments

Kepta vėgėlė

2.8 from 5 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus10 g 10

  • Petražolių lapeliai apibarstymui

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas1 g 1

  • Miltai7 g 7

  • Pipirai pagal skonį

  • Žuvis150 g 150

  • raudonasis padažas50 g 50

Gaminimo eiga

  • Vėgėlės raumenys be odos ir kaulų supjaustomi gabalais, apibarstomi druska ir pipirais, apvoliojami miltais ir iškepti aliejuje
  • Prie keptos vėgėlės paduodamos virtos bulvės; užpilama raudonuoju padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje), apibarstoma petražolėmis, sumaišytomis su kapotu česnaku

2 Comments

  1. DRAKOSA

    TURI BUTI LABAI SKANU

  2. DAROKOSA

    Paprasta,lengva ir skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*