Kepta vėgėlė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Vėgėlės raumenys be odos ir kaulų apibarstomi druska, pipirais ir miltais, iškepti aliejuje. Patiekiama su virtomis bulvėmis ir užpilama raudonuoju padažu, apibarstoma petražolėmis ir česnakais.

Kepta vėgėlė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus10 g 10

  • Česnakas1 g 1

  • Druska: pagal skonį

  • Miltai7 g 7

  • Petražolių lapeliai: apibarstymui

  • Pipirai: pagal skonį

  • Raudonasis padažas50 g 50

  • Žuvis150 g 150

Gaminimo eiga

  • Vėgėlės raumenys be odos ir kaulų supjaustomi gabalais, apibarstomi druska ir pipirais, apvoliojami miltais ir iškepti aliejuje.
  • Prie keptos vėgėlės paduodamos virtos bulvės; užpilama raudonuoju padažu (receptą galite rasti šioje svetainėje), apibarstoma petražolėmis, sumaišytomis su kapotu česnaku.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*