Kepta naminė višta

Paukštienos patiekalai 1 comment

Naminė višta kepiama kepimo rankovėje, orkaitėje.

Kepta naminė višta

1.7 from 3 votes
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas3 skiltelės 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Obuoliai3 vnt 3

  • Vištienos prieskoniai pagal skonį

  • Kmynai2 šaukštai 2

  • naminė višta1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Supjaustyti česnaką ir sumaišyti su visais prieskoniais
  • Įtrinti vištą prieskonių mišiniu ir palikti prieskoniuotis per naktį
  • Vidų prikimšti obuoliais, įdėti į kepimo rankovę ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių (priklausomai nuo vištos dydžio)
  • Skanaus!

One Comment

  1. Emigrante

    Nieko naujo nepasakyta.Eilinis kepimo receptas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*