Naminė višta kepiama kepimo rankovėje, orkaitėje.
Kepta naminė višta
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Česnakas – 3 skiltelės 3
Pipirai pagal skonį –
Obuoliai – 3 vnt 3
Vištienos prieskoniai pagal skonį –
Kmynai – 2 šaukštai 2
naminė višta – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Supjaustyti česnaką ir sumaišyti su visais prieskoniais
- Įtrinti vištą prieskonių mišiniu ir palikti prieskoniuotis per naktį
- Vidų prikimšti obuoliais, įdėti į kepimo rankovę ir kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių (priklausomai nuo vištos dydžio)
- Skanaus!
Nieko naujo nepasakyta.Eilinis kepimo receptas.