Kepta lašišos filė

Žuvies patiekalai 0 comments

Kepta lašišos filė

3.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Actas2,5 šaukšto 2,5

  • Lašišos filė4 vnt 4

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Džiovinti čiobreliai1 šaukštas 1

  • Gartyčios2 šaukštai 2

  • Sausos garstyčios1,5 šaukštelio 1,5

  • Baltos duonos džiūvėsėliai150 g 150

Gaminimo eiga

  • Actą, cukrų, garstyčias ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir plakame, kol susidaro tirštas padažas
  • Kepimo indą ištepame aliejumi, sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais
  • Ant kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukštą paruošto padažo, išskirstome, kad padengtų visą žuvį
  • Apibarstome džiūvėsėliais ir įspaudžiame, kad nenubyrėtų
  • Lašišą kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 18 minučių, kol džiūvėsėlių viršus gražiai pagelsta
  • Į stalą tiekiame su likusiu garstyčių padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*