Kepta lašišos filė

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Kepta lašišos filė su acto, cukraus ir garstyčių padažu. Įdėkite žuvies file į kepimo indą, apibarstykite druska, pipirais, čiobreliais ir šaukštu paruošto padažo. Kepkite orkaitėje 200°C 18 minučių, kol viršus įgaus ruda spalvą. Pateikite su likusiu padažu.

Kepta lašišos filė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Actas2,5 šaukšto 2,5

  • Aliejus: šiek tiek

  • Baltos duonos džiūvėsėliai150 g 150

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Džiovinti čiobreliai1 šaukštas 1

  • Gartyčios2 šaukštai 2

  • Lašišos filė4 vnt 4

  • Malti pipirai: pagal skonį

  • Sausos garstyčios1,5 šaukštelio 1,5

Gaminimo eiga

  • Actą, cukrų, garstyčias ir garstyčių miltelius supilame į indelį su užsukamu dangteliu ir plakame, kol susidaro tirštas padažas.
  • Kepimo indą ištepame aliejumi, sudedame lašišą, pabarstome druska, pipirais ir čiobreliais.
  • Ant kiekvieno lašišos filė gabaliuko uždedame po šaukštą paruošto padažo, išskirstome, kad padengtų visą žuvį.
  • Apibarstome džiūvėsėliais ir įspaudžiame, kad nenubyrėtų. Lašišą kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 18 minučių, kol džiūvėsėlių viršus gražiai pagelsta.
  • stalą tiekiame su likusiu garstyčių padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*