Kepta įdaryta antis
Cooking time
3
hours20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Vanduo – 200 g 200
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 2 vnt 2
Svogūnai – 1 vnt 1
Sojų padažas – 5 šaukštai 5
Obuoliai – 1 vnt 1
Raudonėliai pagal skonį –
Antis – 1 vnt 1
Saliero šaknys – 1 vnt 1
Baltas vynas – 100 g 100
Kmynai – 1 šaukštas 1
Salierų lapkočiai – 3-4 vnt 3-4
Džiovinti čiobreliai saujelė –
Gaminimo eiga
- Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val
- Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame
- Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame
- Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 val
- Įpusėjus kepti, antį apverčiame
pusia venio