Kepta įdaryta antis

Paukštienos patiekalai 1 comment

Kepta įdaryta antis

3.0 from 1 vote
Course: Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

3

hours 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo200 g 200

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Sojų padažas5 šaukštai 5

  • Obuoliai1 vnt 1

  • Raudonėliai pagal skonį

  • Antis1 vnt 1

  • Saliero šaknys1 vnt 1

  • Baltas vynas100 g 100

  • Kmynai1 šaukštas 1

  • Salierų lapkočiai3-4 vnt 3-4

  • Džiovinti čiobreliai saujelė

Gaminimo eiga

  • Paruoštą antį įtriname prieskoniais ir palaikome 2-3 val
  • Morkas, salierą, obuolį, svogūną sutarkuojame mažais šiaudeliais, susmulkiname saliero lapkočius, įberiame kmynų, druskos, pipirų, dedame į keptuvę ir trumpai apkepame
  • Atvėsusį įdarą sudedame į antį ir užsiuvame
  • Į skardą sudedame susmulkintą morką, porą, įdedame antį krūtine žemyn, įpilame vyno, vandens, sojų padažo mišinį ir kepame nuolat laistydami 2-2,5 val
  • Įpusėjus kepti, antį apverčiame

One Comment

  1. pusia venio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*