Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Sviestas – 1 šaukštas 1
Malti pipirai pagal skonį –
Konjakas – 2 šaukštai 2
Kiaulienos filė – 4 gabalėliai 4
Kriaušės – 2 vnt 2
Sūris su mėlynuoju pelėsiu – 100 g 100
Aitrieji pipirai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje
- Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite
- Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų – krėskite iš 50 g sūrio, išsukto sviesto ir konjako sumaišytą masę
- Galiausiai viršų pabarstykite likusiu sūriu ir šaukite į karštą orkaitę
- Kepkite, kol sūris šiek tiek išsilydys (apie 10 minučių)
- Tiekite su šviežiomis daržovėmis, skanu ir su bruknių uogiene