Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Mėsos patiekalai 0 comments

Kepsneliai su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Konjakas2 šaukštai 2

  • Kiaulienos filė4 gabalėliai 4

  • Kriaušės2 vnt 2

  • Sūris su mėlynuoju pelėsiu100 g 100

  • Aitrieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Mėsą įtrinkite druska, prieskoniais ir pakepinkite aliejuje
  • Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, sudėkite į verdantį vandenį ir keletą minučių pavirkite
  • Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę kriaušės, ant jų – krėskite iš 50 g sūrio, išsukto sviesto ir konjako sumaišytą masę
  • Galiausiai viršų pabarstykite likusiu sūriu ir šaukite į karštą orkaitę
  • Kepkite, kol sūris šiek tiek išsilydys (apie 10 minučių)
  • Tiekite su šviežiomis daržovėmis, skanu ir su bruknių uogiene

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*