Kepenų troškinys
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Ryžiai – 1 stiklinė 1
Sviestas – 1 šaukštas 1
Riebalai – 1 šaukštas 1
Svogūno laiškai – 200 g 200
Pomidorų tyrė – 3 šaukštai 3
Kepenys – 500 g 500
Raudonieji pipirai truputis –
Gaminimo eiga
- Riebaluose pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sudėti pomidorų tyrę, raudonuosius pipirus, pasūdyti
- Kepenis supjaustyti, sudėti į padažą ir uždengus troškinti 15 min
- Svogūnų laiškus supjaustyti, pakepinti svieste
- Išvirti birią ryžių košę
- Į pusdubenį sudėti troškintas kepenis ir ryžius
- Atskirai paduoti svogūnų laiškus