Kepenų troškinys

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Kepenų troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Ryžiai1 stiklinė 1

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Svogūno laiškai200 g 200

  • Pomidorų tyrė3 šaukštai 3

  • Kepenys500 g 500

  • Raudonieji pipirai truputis

Gaminimo eiga

  • Riebaluose pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną, sudėti pomidorų tyrę, raudonuosius pipirus, pasūdyti
  • Kepenis supjaustyti, sudėti į padažą ir uždengus troškinti 15 min
  • Svogūnų laiškus supjaustyti, pakepinti svieste
  • Išvirti birią ryžių košę
  • Į pusdubenį sudėti troškintas kepenis ir ryžius
  • Atskirai paduoti svogūnų laiškus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*