Kepenų paštetas su rukyta mėsa.

Įvairūs patiekalai 0 comments

Kepenų paštetas su rukyta mėsa.

1.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Cukrus Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Sviestas100 g 100

  • Rūkyta nugarinė100 g 100

  • Muskatas Pagal skonį

  • Kepenėlės500 g 500

  • konjakas arba vynas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Nuvalytas kepenis supjaustykite gabaliukais, truputį apkepinkite su su rūkyta mėsa ir svogūnu, įpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol kepenys suminkštės
  • Ištroškintus produktus du kartus pemalkite, į masę nukoškite skystį, kuriame buvo troškinamos kepenys, ir viską pertrinkite per sietelį
  • Pridėkite prieskonių ir gerai išsukite, retkarčiais įdėdami po gabalėlį sviesto
  • Masę sudėkite į formą ir palikite atvėsti
  • Puoškite petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*