Kepenų paštetas su rukyta mėsa.
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska Pagal skonį –
Cukrus Pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Pipirai Pagal skonį –
Sviestas – 100 g 100
Rūkyta nugarinė – 100 g 100
Muskatas Pagal skonį –
Kepenėlės – 500 g 500
konjakas arba vynas – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Nuvalytas kepenis supjaustykite gabaliukais, truputį apkepinkite su su rūkyta mėsa ir svogūnu, įpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol kepenys suminkštės
- Ištroškintus produktus du kartus pemalkite, į masę nukoškite skystį, kuriame buvo troškinamos kepenys, ir viską pertrinkite per sietelį
- Pridėkite prieskonių ir gerai išsukite, retkarčiais įdėdami po gabalėlį sviesto
- Masę sudėkite į formą ir palikite atvėsti
- Puoškite petražolių lapeliais