Kepenų padažas

Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Padažai 0 comments

Skanus padažas prie ryžių, makaronų ar liestinių.

Kepenų padažas

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus20 g 20

  • Druska pagal skonį

  • Miltai20 g 20

  • Grietinė1/2 l 1/2

  • Juodieji pipirai4 vnt 4

  • Gvazdikėliai1 vnt 1

  • Kvapieji pipirai2 vnt 2

  • Citrinos žievelė truputis

  • kiaulės kepenys200 g 200

  • šakniavaisiai prieskoniai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Kepenys nuplaunamos šaltu vandeniu, supjasutomos griežinėliais ir apie 20 minučių troškinamos su šakniavaisiais prieskoniais ir kitais prieskoniais
  • Troškinys iškošiamas, daržovės ir kepenys sutrinamos mikseriu
  • Troškinimo skystis sutirštinamas grietinės ir miltų uždaru, pasūdomas, užvirinamas, sumaišomas su mikseriu išplakta tyrele ir pagardinamas prieskoniais
  • Padažas turėtų būti rūgštokas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*