Kepenų kotletai

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Kepenų kotletai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė200 g 200

  • Svogūnų laiškai žiupsnelis

  • Malti džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Riebalai2 šaukštai 2

  • Mairūnas truputis

  • Kepenys300 g 300

  • bulvių košė200 g 200

Gaminimo eiga

  • Nuvalytas kepenis sumalti, sumaišyti su bulvių koše, kiaušiniais, prieskoniais ir apkepintais riebaluose svogūnais
  • Iš masės padaryti apvalius kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir apkepti karštuose riebaluose
  • jei masė per skysta, įdėti miltų arba maltų džiūvėsėlių ir į keptuvę dėti šaukštu
  • Padažui: pasūdyti grietinę ir sumaišyti su kapotais svogūnų laiškais
  • Tiekti su žalių morkų ar kopūstų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*