Kepenėlės, troškintos su bulvėmis

Mėsos patiekalai 0 comments

Kepenėlės, troškintos su bulvėmis

1.0 from 3 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai Pagal skonį

  • Druska Pagal skonį

  • Malti raudonieji pipirai Pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Bulvės500 g 500

  • Kepenėlės500 g 500

Gaminimo eiga

  • Kepenų griežinėlius ir žiedais supjaustytus svogūnus kepkite karštuose riebaluose, kol paraus
  • Tada pasūdykite, susluoksniuokite troškintuve su stambiai pjaustytomis bulvėmis, apipilkite vandeniu ir viską troškinkite
  • Pagardinkite raudonaisiais pipirais ir smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais
  • Valgį patiekite tame pačiame inde, kuriame buvo troškinama
  • Prie jo tinka morkų ir spanguolių košė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*