Kavinis pyragaitis
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 250 g 250
Vanduo – 1 šaukštas 1
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Miltai – 250 g 250
Pienas – 3 šaukštai 3
Sviestas – 35 g 35
Cukraus pudra – 250 g 250
Kepimo milteliai – 1 šaukštas 1
Margarinas – 250 g 250
Tirpi kava – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Tešlai miltus, margariną, cukrų ir kiaušinius sudedame į kombainą ir išsukame iki vientisos purios masės
- Pusę masės dedame į žiedinią keksinę kepimo formą išteptą riebalais
- Į likusią pusę įmaišome kavą ištirpinta tame šaukšte vandens
- Dedam į formą
- Kepame 220 laipsnių orkaitėje apie 45 min, arba kol pagaliukas įkištas į tešlą išlįs sausas
- Kol pyragas kepa, pasidarome aptepą
- Margariną tirpiname su kava ir pienu
- Kai praauš, įmaišome cukraus pudrą
- Pyragui iškepus, ji aptepame pagamintu aptepu