Karštos sūrio lazdelės
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Salotų lapai (papuošimui) –
Petražolės (papuošimui) –
Majonezas – 1 šaukštas 1
Fermentinis sūris – 150 g 150
Pomidorų padažas – 1 šaukštas 1
Malti džiūvėsėliai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Sūrį padalyti į keturias vienodas dalis
- Lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir pavolioti džiuvesėliuose
- Virti aliejuje,kol lazdelės apskrus
- Keptą sūrį patiekite su padažu(majonezą sumaišyti su pomidorų padažu,pagardinti druska,bei pipirais),papuoškite salotų lapais ir petražolėmis
Atrodo, jog tikrai skanu 🙂