Karštos sūrio lazdelės

Karšti patiekalai 1 comment

Karštos sūrio lazdelės

4.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Salotų lapai (papuošimui)

  • Petražolės (papuošimui)

  • Majonezas1 šaukštas 1

  • Fermentinis sūris150 g 150

  • Pomidorų padažas1 šaukštas 1

  • Malti džiūvėsėliai50 g 50

Gaminimo eiga

  •  Sūrį padalyti į keturias vienodas dalis
  • Lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir pavolioti džiuvesėliuose
  • Virti aliejuje,kol lazdelės apskrus
  • Keptą sūrį patiekite su padažu(majonezą sumaišyti su pomidorų padažu,pagardinti druska,bei pipirais),papuoškite salotų lapais ir petražolėmis

One Comment

  1. Gintare

    Atrodo, jog tikrai skanu 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*