Karpį troškinti su daržovėmis ir padažu iš citrinos sulčių, razinų, mėgstamų prieskonių.
Žyma: karpis
Keptas karpis
0 commentsKeptas karpis, apvoliotas miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, keptas aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
Aluje troškintas karpis
0 commentsGaminamas išvalius karpį, supjaustant gabalais, pasūdžius, pabarstant miltais, pipirais ir užpilant atskiestu actu. Troškinama su alumi, sviestu, džiūvėsėliais 30-40 minučių. Baigiant sudedame razinas ir tarkuotą citrinos žievelę. Valgomas labai skanu tiek karštas, tiek šaltas.
Įdarytas karpis
0 commentsĮdarytas karpis su karpio file, bandelėmis, prieskoniais ir sviestu, keptas orkaitėje. Patiekiamas su virtomis daržovėmis.