Karpio salotos
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Jogurtas – 2 šaukštai 2
Majonezas – 2-3 šaukštai 2-3
Krapai – 1 šaukštelis 1
Pomidorai – 2 vnt 2
Salotos – 50 g 50
Svogūnų laiškai – 1 šaukštas 1
Agurkai – 1 vnt 1
Pievagrybiai – 50 g 50
Bulvės – 3 vnt 3
Obuolių actas – 1/2 šaukštelio 1/2
Grybų padažas – 1 šaukštas 1
Karpio filė – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druska ir pipirais ir iškepame
- Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste
- Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame
- Tada pagardiname obuolių actu
- Į lėkštę sluoksniuojame: salotų lapai, virtų bulvių skiltelės, agurko griežinėliai, karpio gabalėliai, pievagrybiai, pomidoro skiltelės, padažas