Kapota silkė

Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Kapota silkė

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai 2 vnt.

  • Sviestas 25 g.

  • Kiaušinis 1 vnt.

  • Silkė 2 vnt.

  • Pyragas 50 g.

  • Petražolės lapeliai truputis

  • Citrinos sultys truputis

  • obuolys 1 vnt.

Gaminimo eiga

  • Išskrostos, be kaulų, silkės sumalamos, pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmirkyto ir nuspausto pyrago, sutarkuoto obuolio, citrinos sulčių
  • Išmaišius masė sudedama į pusdubenį, užbarstoma kapotu kiaušiniu, papuošiama petražolių lapeliais

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*