Kalmarai balto vyno padaže

Jūros gėrybės 1 comment

Kalmarai balto vyno padaže

5.0 from 1 vote
Course: Jūros gėrybėsDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Grietinė200 g 200

  • Kalmarai400 g 400

  • Sausas baltas vynas100 g 100

Gaminimo eiga

  • Kalmarus deti i šaltą vandenš ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau – kalmarai gali sukietėti)
  • Išvirtus supjaustyti juostelėmis
  • Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste
  • I svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes
  • Patiekti su ryžiais arba spagetti
  •  

One Comment

  1. Galiu pasakyti kas susija su jūros gėrybėmis viskas labai skanu, o čia tikrai paprasta pasigaminti ir labai skanu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*