Kalmarai balto vyno padaže
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Svogūnai – 1 vnt 1
Grietinė – 200 g 200
Kalmarai – 400 g 400
Sausas baltas vynas – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Kalmarus deti i šaltą vandenš ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau – kalmarai gali sukietėti)
- Išvirtus supjaustyti juostelėmis
- Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste
- I svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes
- Patiekti su ryžiais arba spagetti
Galiu pasakyti kas susija su jūros gėrybėmis viskas labai skanu, o čia tikrai paprasta pasigaminti ir labai skanu.