Kalėdinis karpis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Keptas karpis troškintuve su šampanu, pievagrybiais ir grietinės padaže su kiaušinių tryniais.

Kalėdinis karpis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė250 g 250

  • Kiaušinių tryniai2 vnt 2

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pievagrybiai125 g 125

  • šampanas350 g 350

  • Sviestas150 g 150

  • Žuvis1,5-2 kg 1,5-2

Gaminimo eiga

  • Karpio gabalus sudedame į troškintuvą, apipilame šampanu ir troškiname.
  • Pievagrybius supjaustome, pakepiname svieste ir užpilame pasūdyta grietine, sumaišyta su miltais.
  • Baigiant troškinti, supilami suplakti kiaušinio tryniai. Kai išgaruoja šampanas, žuvį apipilame grybų padažu ir 10 min. kepame orkaitėje.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*