Troškintos žuvies receptas iš Graikijos. Dar kitaip vadinama “goferia piaka”.
Kalėdinė troškinta žuvis
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, paskui sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma, papipirinama
- Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska
- Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2 – 3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai bei pomidorai, ir viskas 30 min
- patroškinama
Žiauriai skanu 🙂 Patiko ir man ir vaikams.
šiaunuolė labai skanu