Kalėdinė silkė

Žuvies patiekalai, Kūčių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 5 comments

Kalėdinė silkė

1.0 from 5 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kūčių patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus300 ml 300

  • Vanduo4 šaukštai 4

  • Actas100 ml 100

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Krapai pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus100 ml 100

  • Kečupas100 ml 100

  • Silkių filė6 vnt 6

  • Žuvies prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Supjaustikite silkių filė ir svogūnus mažais gabaliukais
  • Likusius ingredientus, išskyrus aliejų, maišydami pašildykite kol ištirps cukrus, supilkite aliejų, leiskite atvėsti
  • Viską sumaišykite
  • Patiekite su šviežia, namine, duona
  • Skanaus

5 Comments

  1. Įdomu reikės pabandyti pasigaminti

  2. manau skanu, bandysiu.

  3. tikuos uosveniai petiks

  4. Evelina

    tikrai tiek daug cukraus reikia?

  5. JURATE

    TIKRAI YDOMU REIKTU PABANDYT,BET TIEK CUKRAUS KAZKAIP SILKES GAILA

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*