Kalakutienos sriuba

Sriubos 0 comments

Kalakutienos sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Salierai1 gumbas 1

  • Sviestas100 g 100

  • Svogūnų laiškai saujelė

  • Makaronai200 g 200

  • Maltas muskatas pagal skonį

  • Kalakutienos krūtinėlė200 g 200

  • Vištienos bulijonas1,5 l 1,5

  • Briuselio kopūstai200 g 200

  • šaldyti žirneliai300 g 300

  • Maltas karis pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais
  • Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau
  • Salierą ir svogūnus 3min
  • kepiname 50g sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min
  • verdame ant lėtos ugnies
  • Sudedame žalius žirnelius ir dar paverdame 5min
  • Makaronus išverdame atskirai, nuvarviname ir sudedame į sriubą
  • Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, pasūdome, pabarstome pipirais, kario milteliais ir vartydami kepame 3 min
  • likusiame svieste, kol susidaro aukso spalvos odelė
  • Apkeptą mėsą dedame į sriubą
  • Tiekdami į stalą, apibarstome smulkiai supjaustytais žaliais svogūnais ir maltu muskatu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*