Kalakutienos muštiniai su pievagrybiais ir pomidorais

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai 4 comments

Kalakutienos muštiniai su pievagrybiais ir pomidorais

2.5 from 4 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Grietinėlė2 šaukštai 2

  • Petražolės saujelė

  • Pomidorai250 g 250

  • Sojų padažas3 šaukštai 3

  • Porai2 vnt 2

  • Pievagrybiai50 g 50

  • Sultinys200 ml 200

  • Kalakutiena500 g 500

Gaminimo eiga

  • Smulkiai supjaustykite svogūnus ir kalakutieną
  • Apkepkite keptuvėje pagal nurodymus kepti
  • Suberkite svogūnus
  • Griežinėliais supjaustykite porus
  • Į mėsą suberkite pievagrybius ir (po kurio laiko) porus ir kepkite toliau
  • Supilkite sultinį
  • Pagardinkite pagal skonį
  • Virkite 10 minučių
  • Supjaustykite ir sudėkite pomidorus
  • Pabaigoje supilkite grietinėlę
  • P atiekite su smulkiai kapotomis petražolėmis

4 Comments

  1. vartotojas

    Labai geras receptas . Skanu ir sveika – skanaus

  2. vartotojas

    Labai skanu ir sveika

  3. Ant kiek zmoniu sitas patiekalas?

  4. oleris ispanija

    nesupratau prie ko cia mustiniai greiciausiai guliasas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*