Kalakutienos muštiniai su pievagrybiais ir pomidorais
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2 šaukštai 2
Grietinėlė – 2 šaukštai 2
Petražolės saujelė –
Pomidorai – 250 g 250
Sojų padažas – 3 šaukštai 3
Porai – 2 vnt 2
Pievagrybiai – 50 g 50
Sultinys – 200 ml 200
Kalakutiena – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustykite svogūnus ir kalakutieną
- Apkepkite keptuvėje pagal nurodymus kepti
- Suberkite svogūnus
- Griežinėliais supjaustykite porus
- Į mėsą suberkite pievagrybius ir (po kurio laiko) porus ir kepkite toliau
- Supilkite sultinį
- Pagardinkite pagal skonį
- Virkite 10 minučių
- Supjaustykite ir sudėkite pomidorus
- Pabaigoje supilkite grietinėlę
- P atiekite su smulkiai kapotomis petražolėmis
Labai geras receptas . Skanu ir sveika – skanaus
Labai skanu ir sveika
Ant kiek zmoniu sitas patiekalas?
nesupratau prie ko cia mustiniai greiciausiai guliasas