Kalakutienos ir špinatų vyniotinis

Mėsos patiekalai 0 comments

Kalakutienos ir špinatų vyniotinis

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska1 šaukštelis 1

  • Miltai250 g 250

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Margarinas50 g 50

  • Raudonosios paprikos3 vnt 3

  • Muskato riešutai pagal skonį

  • šaldyti špinatai1 kg 1

  • Rūkyta kalakutiena400 g 400

  • Saldžiosios paprikos milteliai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Iš miltų, aliejaus ir 1 syiklines  šilto vandens maišykite  tešlą ir 2 valandas palaikykite uždengtą
  • Špinatus atšildykite
  • Paprikas pjaustykite juostėlėmis, svogūną – kubeliais ir apkepkite
  • Tada sudėkite špinatus ir troškinkite, kol skystis išga­ruos
  • Troškinį barstykite druska, pipirais, muskatais
  • Sūrį pjaustykite kubeliais
  • Tešlą plonu lakštu kočiokite ant rankšluosčio, klokite ant jo kalakutienos griežinius, špinatus, paprikų juosteles, sūrį
  • Vyniokite vyniotinį, dėkite į popieriumi išklotą skardą ir 35 minutes kepkite 200"C orkaitėje
  • Prieš tiekdami vyniotinį supjaustykite, viršų barstykite saldžiosiomis paprikomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*