Kalakutienos ir špinatų vyniotinis
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2 šaukštai 2
Druska – 1 šaukštelis 1
Miltai – 250 g 250
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Fermentinis sūris – 100 g 100
Margarinas – 50 g 50
Raudonosios paprikos – 3 vnt 3
Muskato riešutai pagal skonį –
šaldyti špinatai – 1 kg 1
Rūkyta kalakutiena – 400 g 400
Saldžiosios paprikos milteliai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Iš miltų, aliejaus ir 1 syiklines šilto vandens maišykite tešlą ir 2 valandas palaikykite uždengtą
- Špinatus atšildykite
- Paprikas pjaustykite juostėlėmis, svogūną – kubeliais ir apkepkite
- Tada sudėkite špinatus ir troškinkite, kol skystis išga­ruos
- Troškinį barstykite druska, pipirais, muskatais
- Sūrį pjaustykite kubeliais
- Tešlą plonu lakštu kočiokite ant rankšluosčio, klokite ant jo kalakutienos griežinius, špinatus, paprikų juosteles, sūrį
- Vyniokite vyniotinį, dėkite į popieriumi išklotą skardą ir 35 minutes kepkite 200"C orkaitėje
- Prieš tiekdami vyniotinį supjaustykite, viršų barstykite saldžiosiomis paprikomis