Kalakutas angliškai

Karšti patiekalai 0 comments

Kalakutas angliškai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai60 g 60

  • Grietinėlė1/4 l 1/4

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos800 g 800

  • Petražolės saujelė

  • Citrinų sultys pagal skonį

  • Salierai500 g 500

  • Sviestas60 g 60

  • Kiaušinio trynys1 vnt 1

  • Kalakutas1 vnt 1

  • šparagų ūgliai1/2 skardinės 1/2

  • žalieji žirneliai250 g 250

Gaminimo eiga

  • Kalakutą įtrinkite druska ir pipirais ir įdėkite į puodą su trupučiu vandens
  • Troškinkite ant mažos ugnies 60 minučių pagal nurodymus virti
  • Troškinimo metu sudėkite morkas ir salierus
  • Kalakutą iš sultinio išimkite
  • Miltus pakepinkite su sviestu ir supilkite į sultis
  • Įpilkite citrinų sulčių ir užvirkite
  • Padažą nuimkite nuo ugnies, sutirštinkite kiaušinio tryniu, sumaišytu su grietine
  • Kalakutą papuoškite morkų ir salierų griežinėliais, šparagais ir žirniais
  • Gali būti patiekiama su kapotomis bulvėmis arba kroketais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*