Kaimiškos salotos
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Salotas sudraskyti nedideliais gabaliukais
- Keptuvėje be riebalų apkepinti šoninę ir padėti į šalį, kad atšaltų
- Į riebalus, likusius apkepus šoninę, įdėti sviesto, pakaitinti ir jame apkepinti kubeliais supjaustytą baltą duoną
- Leisti atšalti
- Petražolių lapelius nuskinti nuo šakelių ir smulkiai supjaustyti
- Taip pat supjaustyti ir svogūnų laiškus
- Pomidorus supjaustyti nedideliais gabaliukais
- Paruošti padažą: sumaišyti 2 valgomuosius šaukštus šalto, virinto ar mineralinio vandens su actu
- Sudėti paruoštus žalėsius
- Visa tai pabarstyti druska, pipirais ir cukrumi
- Galiausiai supilti aliejų
- Kelioms minutėms atidėti
- Tuo tarpu į salotinę sudėti salotas, keptą duoną, pomidorus ir šoninę
- Visa tai apipilti padažu ir sumaišyti
- Patiekti šviežiai paruoštą