Jūros lydeka su voveraitėmis

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Jūros lydeka su voveraitėmis – lengvai paruošiamas žuvies patiekalas iš jūros lydekos file, įtrintos žuvų prieskoniais ir sudėtos ant viršaus su smulkiai pjaustytais lašinukais, česnakais, petražolėmis. Po kepimo, paruošiamas skanus padažas iš voveraičių, sviesto, miltų, pieno ir morkų sulčių.

Jūros lydeka su voveraitėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakai: pagal skonį

  • Lydekų filė2-3 vnt 2-3

  • Miltai: pagal skonį

  • Morkų sultys: pagal skonį

  • Petražolės: pagal skonį

  • Pienas: pagal skonį

  • Rūkyta šoninė: pagal skonį

  • Sviestas: pagal skonį

  • Voveraitės:pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Jūros lydekos filė apibarstykite ir įtrinkite žuvų prieskoniais.
  • Ant viršaus sudėkite smulkiai pjaustytus lašinukus, kapotas česnakų skilteles, užbarstykite petražolių ir padarykite suktinuką, kurį persmeikite smeigtuku.
  • Tuomet, sudėję suktinukus į skardą, išteptą alyvuogių aliejumi, kepkite 15 min. 200°C temperatūroje.
  • Paruoškite padažą: pakepinkite voveraites, įdėkite gabalėlį sviesto, įberkite truputį miltų, įpilkite pieno, o vėliau ir morkų sulčių.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*