Jūros ešerys su grietinėlės padažu

Žuvies patiekalai 0 comments

Jūros ešerys su grietinėlės padažu

5.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė400 ml 400

  • Pipirai pagal skonį

  • Čiobreliai2 šakelės 2

  • Alyvuogių aliejus0,5 stiklinės 0,5

  • Česnakai4 skiltelės 4

  • Raudonosios paprikos2 vnt 2

  • žaliosios paprikos1 vnt 1

  • Jūros ešeriai4 vnt 4

  • Geltonosios paprikos1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Išvalytą žuvį sudėti į skardą
  • Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos)
  • Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes
  • Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, druska ir čiobrelių lapeliais 5–7 minutes
  • Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės
  • Pagardinti druska ir pipirais
  • Žuvį patiekti su padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*