Jūros ešerys su grietinėlės padažu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Greitai ir lengvai paruošiamas jūros ešerio patiekalas su grietinėlės padažu. Pagardintas česnakais ir žaliosiomis paprikomis.

Jūros ešerys su grietinėlės padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karštas patiekalasDifficulty: Lengvas
Ruošimo laikas

10

minutes
Gaminimo laikas

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus0,5 stiklinės 0,5

  • Česnakai4 skiltelės 4

  • Čiobreliai 2 šakelės 2

  • Druska: pagal skonį

  • Geltonosios paprikos1 vnt 1

  • Grietinėlė400 ml 400

  • Jūros ešeriai4 vnt 4

  • Pipirai: pagal skonį

  • Raudonosios paprikos2 vnt 2

  • žaliosios paprikos1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • švalytą žuvį sudėti į skardą.
  • Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos).
  • Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20–25 minutes.
  • Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, druska ir čiobrelių lapeliais 5–7 minutes. Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės.
  • Pagardinti druska ir pipirais.
  • Žuvį patiekti su padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*